Savjeti

Kako koristiti ŠtoRadiš.hr?

Prijava ŠtoRadiš

ŠtoRadiš.hr prva je usluga za pronalaženje poslova koja koristi najnoviju AI machine learning tehnologiju da Vam pomogne pronaći novi posao. Osim toga na jednom mjestu okuplja sve oglase za posao objavljene na domaćim stranicama i time pruža uslugu preglednosti tražiteljima posla.

Zanima Vas o čemu pišemo? Isprobajte ŠtoRadiš već sad!

U nastavku Vam donosimo vodič kroz trenutnu verziju ŠtoRadiš.hr stranica.

Registracija na ŠtoRadiš.hr

Možete se prijaviti za registraciju na Štoradiš.hr klikanjem na bilo koji od gumbi “prijavite se” ili “registrirajte se” koje se nalaze na našim stranicama.

 

Prijava ŠtoRadiš

 

Nakon što uspješno kliknete na taj gumb pojavit će Vam se sljedeći prozor:

 

ŠtoRadiš obrazac za prijavu

 

Pažljivo ispunite osnovne podatke koje se od Vas traže. Pod stavkom “Upišite željeni naziv radnog mjesta” napišite naziv radnog mjesta u kojemu želite naći novi posao. Izaberite iz spuštajućeg izbornika u kojemu mjestu biste željeli raditi. Kod smišljanja lozinke pazite da smislite lozinku sa velikim i malim slovima te bar jednom znamenkom. Nakon što ste pročitali Uvjete i odredbe te Politiku privatnosti suglasite se s njima i spremni ste predati svoju prijavu na stranice.

 

Registracija ispunjena - ŠtoRadiš - hrvatski

 

Na Vašu email adresu trebala bi Vam stići poruka u kojoj se nalazi link za aktivaciju računa.

 

Aktivacija Štoradiš računa

ŠtoRadiš: vaš ŠtoRadiš račun

Nakon što ste se uspješno registrirali trebali biste moći pristupiti svojem profilu. Dočekati će Vas automatski pregled dostupnih radnih mjesta u sekciji Slobodna radna mjesta za Vas.

 

ŠtoRadiš rezultati

 

Radna mjesta poredana su po postotku po kojemu odgovaraju Vašem željenom radnom mjestu i pokazuje Vam se do 50 najboljih rezultata. Možete promijeniti uvjete pretraživanja poslova tako da u gornjem lijevom kutu povećate ili smanjite minimalni stupanj podudaranja (točnost) ili tako da ograničite udaljenost od Vaše lokacije u gornjem desnom uglu (radijus udaljenosti traženja).

 

Na dostupna radna mjesta možete se prijaviti klikom na lijevi zeleni gumb “prijava” što će ovisno o izvoru radnog mjesta ili otvoriti sučelje za slanje emaila ili izvorni oglas. Izvorni oglas uvijek možete provjeriti klikanjem na tipku “Vidi radno mjesto“, a klikom na srce možete spremiti radno mjesto u favorite.

 

Kod automatskog sročavanja emaila budite upozoreni da u slučaju da su u oglasu navedene dvije ili više adresa za prijavu email može biti naslovljen na krivu adresu! Zato je najbolje biti siguran i provjeriti izvorni oglas pritiskom na tipku “Vidi radno mjesto.”

 

Nadalje, iznad rezultata vidjeti ćete tri stavke: Podudarajuća radna mjesta, Moji favoriti i Moje prijave. Podudarajuća radna mjesta je pregled ponude poslove koji trenutno vidite.

 

ŠtoRadiš moji favoriti

 

Pod stavkom Moji favoriti možete vidjeti sve poslove koje ste dodali u svoje favorite, a pod Moje prijave možete vidjeti sve poslove na koje ste se prijavili.

 

Moje prijave - ŠtoRadiš

ŠtoRadiš: vaš profil i učitavanje životopisa

Ukoliko kliknete na svoje ime i prezime u ljubičastom pravokutniku u gornjem desnom uglu možete pristupiti svojem profilu.

 

ŠtoRadiš MojProfil

 

Dok ne priložite svoj životopis, jedino iskustvo koje će Vam biti izlistano biti će ono za željeno zanimanje koje ste unijeli prilikom registracije. Neka Vas ne zbuni otkud se pojavila ova stavka u zapošljavanju, ona je potrebna jer AI matching mora raditi s nekim podacima da bi uspoređivao tražena i željena radna mjesta.

 

Svoj profil možete popuniti sami nadopunjavanjem stavki iskustvo, obrazovanje i dodatnih informacija. No,možete si pomoći i učitavanjem svojeg životopisa. Svoj životopis možete učitati klikom na plutajući zeleni gumb uz lijevi rub profila ili tako da opet kliknete na svoje ime i prezime u gornjem desnom uglu i odaberete stavku Moji dokumenti.

 

ŠtoRadiš Moji Dokumenti

 

U stavci Moji dokumenti možete vidjeti sve dokumente koje ste učitali na stranice ŠtoRadiš.hr te možete dodavati nove ili brisati postojeće dokumente.

 

ŠtoRadiš podigni CV

 

Svoj životopis možete priložiti u jednom od podržavanih formata: .doc, .docx., .pdf, .rtf ili .txt. Ako se Vaš profil ne popuni odmah nakon učitavanja životopisa, ne brinite, pričekajte pola minute do minutu (ovisno o formatu životopisa) dok aplikacija obrađuje Vaš životopis. Imajte na umu da se procesoru za životopise mogu potkrasti pogreške ovisno o formatu i formatiranju životopisa stoga ćete vjerojatno morati ispraviti bar dio podataka.

 

Nadalje pod Vašim profilom postoje dodatne stavke:

 

ŠtoRadiš moji detalji za kontakt

 

Pod Mojim detaljima za kontakt možete urediti svoje ime i prezime, svoju lokaciju, broj telefona, email adresu i dodati poveznicu na svoj profil na društvenim mrežama.

 

Pronađite još poslova

Pod Pronađite još novih poslova, data Vam je mogućnost da sami uključite ili isključite različite filtere za povezivanje Vas sa radnim mjestima, ovisno o razini točnosti ili vještinama.

 

Sva Vaša radna mjesta na mapi - hrvatski

 

Pod Sva Vaša radna mjesta na mapi možete vidjeti na interaktivnoj Google Mapi gdje se nalaze ponuđena Vam radna mjesta.

 

Sve Vaše aktivnosti - ŠtoRadiš

 

Konačno, pod stavkom Pratite sve vaše akcije možete vidjeti potpunu povijest Vaše aktivnosti na stranicama ŠtoRadiš.hr.

ŠtoRadiš: opcije Vašeg profila

Informacije o profilu - ŠtoRadiš - hrvatskiPod stavkom Uredi profil ispod vašeg imena profila nalaze se tri stavke. Pod informacija o profilu možete promijeniti svoje ime.

 

Informacije o profilu

 

Pod stavkom Promjena lozinke možete promijeniti svoju lozinku i omogućiti ili onemogućiti dvofaktorsku autentikaciju.

ŠtoRadiš STAA informacije

 

Konačno pod stavkom Vaše STAA informacije možete zatražiti preuzimanje svih podataka koje ŠtoRadiš.hr bilježi o Vama ili zatražiti brisanje istih.

ŠtoRadiš: dašak ljudske magije

Iako je sustav ŠtoRadiš.hr zasnovan na AI matching tehnologiji, rezultate pojedinih kandidata provjeravaju i iskusni konzultanti.

 

Stoga se nemojte začuditi ako dan-dva nakon registracije na ŠtoRadiš primite email poruku da su Vaši rezultati uređeni i optimizirani. AI modeli učenja nisu savršeni, zato smo partneri s Lugerinimprofesionalnim konzultantima.

 

Ako ovaj temeljiti vodič nije pokrio sve što Vas zanima, slobodno nas kontaktirajte koristeći naš obrazac za kontakt.

Isprobajte ŠtoRadiš već danas!

Autor: Goran Mihelčić

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)